Asociația Părinte în Florești și partenerii săi, Hipermarketul Cora, Școala Generală „Gheorghe Șincai” Florești și Colegiul Tehnic „Raluca Ripan” vă invită în data de 19 mai, începând cu ora 10.00, să vă alăturați revoluției alimentare și să gătiți sănătos.
Food Revolution Day este o campanie la nivel mondial pentru a introduce educația alimentară practică în programa școlară ca și materie obligatorie. Jamie Oliver consideră cu pasiune că, prin educarea copiilor cu privire la alimente într-o manieră distractivă și prin implicare, îi putem dota cu abilitățile de bază de care au nevoie pentru a duce o viață mai sănătoasă și mai fericită, pentru ei inșiși și pentru viitoarele lor familii.
In intervalul 10.00-12.00, liceeni de la Colegiul Tehnic ” Raluca Ripan”, coordonați de profesori, vor îndruma școlarii de la Școala Generală „Gheorghe Șincai ” Florești, în cadrul unui atelier de gătit pentru copii, împreună cu voluntari de la Asociația Părinte în Florești.
Menționăm faptul că asociația organizează încă din anul 2015 evenimente în cadrul mișcării Food Revolution România, fiind Ambasadoare Food Revolution în România.
Vă așteptăm să experimentăm împreună rețete noi și gustoase, gătite sănătos!

 

No Comment

Comentariile nu sunt permise.